Fix that breaks
without
going broke!

Fillo Shërbimet tona

Rreth nesh

Historia e këtij biznesi vendas filloi në vitin 2000 kur Ixhet Abdurahmani dhe i ndjeri Bilall Lika vendosën të hapin një biznes për të nderuar dritaret e makinave të markave të ndryshme. Të gjithë që nga fillimi i një biznesi kanë një qëllim afatshkurtër dhe një qëllim afatgjatë, sigurisht që këtë e kishin edhe themeluesit e këtij biznesi. Këto dy lloje të qëllimeve u arritën padyshim, duke fituar besimin e klientit, cilësinë dhe natyrisht mbijetesën në këtë biznes. Pra, këtu jemi tani pas 19 vjetësh me një arritje të madhe.

Pse na zgjodhet ne?

Ju do te na zgjidhni neve.A e dini pse? per shkak te cmimeve qe i posedojme dhe pervojes tone.

20

Vite eksperience

3

Te punsuar

1000

Xhama te ndruar

900

Klient te kenaqur

Stafi

Jemi të lumtur t'ju tregojmë stafin tonë

Ixhet Abduramani

Themelues

Liridon Abduramani

Shefi Zyrtar Ekskluziv dhe Punëtor

Labinot Abduramani

Menaxher dhe Punëtor